default-logo
Ring Oss: +46-(0)708-539200 

Nyheter

FEB
14
2019

TrustIt 2019

TRENDER, NYA AFFÄRSMÖJLIGHETER OCH HOTtrustit2019

Den 27 mars i Stockholm kör vi konferensen TrustIT 2019. Just förtroendeär superviktigt i en allt mer digitaliserad världMed digitaliseringen  skapas nya affärsmöjligheter men det uppstår också helt nya hot. Du måste kunna lita på andra och bygga ett förtroende för att bli framgångsrik över tid. 

TrustIT 2019 är en hel dagskonferens som fokuserar på Blockchain och Cybersäkerhet utifrån ett affärsperspektiv. Du får ta del av de senaste trenderna, lyssna på keynotes speakers, experter, praktikfall, gå på fördjupningspår, lära dig mer om alla möjlighet och hot.

På TrustIT 2019 kommer vi att fokusera på hur företag och organisationer kommer att påverkas av ny teknik som Blockchain, AI, VR, IoT och ett ökat cyberhot men framförallt se över vilka tillämpningar som finns i närtid och framtid. Allt för att göra verksamheten säkrare ,effektivare och mer konkurrenskraftig. Behovet av mer information och kunskap är stort. Missa därför inte TrustIT 2019! Anmäl dig redan idag!

Läs mera här…

COMMENT : 0