default-logo
Ring Oss: +46-(0)8-228770 

Konferenser och kurser

Mobilitet 2018 - Digitala Trender, Strategi, Säkerhet och Framtid

Beskrivning:

Online-världen expanderar där företag, kunder och saker kopplas samman i allt snabbare takt. Den digitala transformationen har pågått länge men det är först nu som vi börjar se effekterna i vår omvärld. Medarbetare vill kunna arbeta när de vill och var de vill och med de verktyg de gillar allra bäst. Det handlar om krav på valfrihet och ständig åtkomst till verksamheten och företagets ekosystem.

Oavsett om verktygen är en Smartphone, surfplatta eller Laptop med tillhörande applikationer så vill man komma åt och använda nödvändig information. Och det är inte bara vi människor som använder mobilen eller surfplattan inom flera områden utan fler och fler enheter kommunicerar med varandra utan att vi tar en alltför stor notis av det hela. Nygamla tekniker som VR och AI ser nu en renässans och plötsligt börjar abstrakta begrepp som robotar, neurala nät, autonoma system ta en mer konkret form.

Den digitala revolutionen genererar ofattbara mängder data som finns överallt, och det är utan tvekan en av de mest värdefulla resurser som finns. Samtidigt som företag och organisationer vill rycka sin bit av den stora big data-kakan har de också en skyldighet att skydda personlig information. Nya regler tvingar företag att bli mer ansvariga och börja planera för den nya förordningen General Data Protection Resolution.

Allt eftersom den digitala miljön får företräde inom organisationer och företag har antalet intrångspunkter för hackare expanderat. Mobilt användande är en växande orsak till oro där varje slutanvändare fungerar som en port till organisationens infrastruktur , och med den stora spridningen av enheter som är anslutna till nätverket, tillsammans med integration av hybridmoln och andra tjänster, är det viktigt att ha en central säkerhetshanteringsfunktion för hela infrastrukturen. Idag är varje företag ett potentiellt mål för sofistikerade cyberbrottslingar där i princip allt handlar om pengar.

Det enda som är säkert just nu är att mobilitet och den digitala transformationen är högt prioriterat och erbjuder fantastiska nya möjligheter för alla företag. Behovet av mer information och kunskap om hur andra lyckats är stort. Detta sammantaget är anledningen till att vi vill se dig på Mobilitet 2018 –Digitala Trender, Strategi, Säkerhet och Framtid.

 

Moderator: JUKKA RISTIJÄRVI VD, TELEMANAGEMENT SVERIGE AB 

 

Preliminärt innehåll:

  • Kommer Amazons Alexa hota Googles framtid ? Vi tittar närmare.
  • Blockkedjan – så här kan den nya tekniken hjälpa ditt företag och forma framtidens samhälle
  • Ny rymdteknik ska bidra till både innovation och samhällsutveckling
  • Digitala transformationen - Vad krävs för att bli en vinnare i det digitala och mobila landskapet?
  • Cybersäkerhet hetare än någonsin - Integrerad säkerhet viktigt för företagens konkurrenskraft
  • I framtiden har alla arbetslag digitala medarbetare och såhär kan de hjälpa till
  • Dina ögon är nyckeln till morgondagens VR-teknik men vad innebär det och till vilken nytta?
  • Få ut maximalt av era mobila appar genom ha koll på användandet och hur de presterar
  • Nu flyttar Artificiell Intelligence i i luren på riktigt. Så blir mobilerna bättre med AI.

 

Agenda:

Agenda

Vi beklagar, registrering för detta evenemang är nu stängd.

VänligenKontakta ossom du vill veta om det finns några platser kvar.

Vill du veta mera? Kontakta oss nu!

Kontakta Oss